Nakupte s 30% královskou slevou. V košíku použijte slevový kupón KINGROYAL30 a pro zákazníky ze Slovenska KINGROYAL30SK.

ROYAL+ vernostní program - Užijte si trvalé slevy na základě součtu svých nákupů!

Vstupte do světa výhod a exkluzivních slev s naším ROYAL+ věrnostním programem. Odměňujeme naše věrné zákazníky za jejich pravidelnou podporu tím, že jim poskytujeme trvalé slevy na základě součtu jejich nákupů. Přečtěte si více o tom, jak si vytvořit výhodný účet a začít šetřit ještě dnes!

Naše priorita je poskytovat jedinečné výhody našim loajálním zákazníkům, kteří se u nás pravidelně vrací. Proto jsme vytvořili ROYAL+ věrnostní program, který vám umožňuje získat trvalé slevy na základě součtu vašich nákupů.

Zde je přehled slev, které můžete dosáhnout:

  1. Při dosažení celkového součtu nákupů nad 1 500 Kč získáte okamžitou slevu ve výši 3% z celkové částky. Tuto slevu obdržíte automaticky při každém následujícím nákupu, jakmile dosáhnete tohoto minimálního limitu.

  2. Pokud dosáhnete celkového součtu nákupů nad 5 000 Kč, budete odměněni ještě vyšší slevou! Můžete se těšit na slevu ve výši 5% z celkové částky vašeho nákupu. Každý následující nákup přispěje k dosažení tohoto limitu a zajištění této atraktivní slevy.

  3. A teď ta nejlepší část! Pokud dosáhnete celkového součtu nákupů nad 10 000 Kč, přidělíme vám neuvěřitelnou doživotní slevu ve výši 7% z celkové částky. To znamená, že jakmile dosáhnete tohoto vysokého limitu, budete si užívat trvalé slevy na každý následující nákup, a to navždy!

Sleva v rámci ROYAL+ programu se přičítá ke všem ostatním slevám a slevovým kupónům.

Naši snahou je ocenit vaši věrnost a podporu, kterou nám projevujete. S ROYAL+ věrnostním programem budete mít přístup ke stálým výhodám a slevám na základě součtu vašich nákupů. Každý nákup vás přibližuje k vyšším slevám a s každou slevou se vaše úspory budou zvyšovat.

Neváhejte se připojit k ROYAL+ věrnostnímu programu a využijte všech výhod, které vám přináší. Začněte šetřit ještě dnes a těšte se na výhodné nákupy s námi!

ROYAL+ registrace ZDE